26 de març 2008

Absència

A vegades el silenci omple les paraules i només en resta una lleuger remor de les que foren dites per últim cop.
Com una ombra que s'esvaeix cercant el refugi, entre tempestes i dies de sol, el refugi, la calma o alguna cosa similar que cerques sense saber-ho. Arriba el mal de cap, et tornes a sentir refredada, necessites un temps, un kit kat, un no fer res, o un fer-ho tot, ordenar els pensaments, les idees, deixar-te sentir ferida, dolguda, estimada, donar llibertat a les llàgrimes que volen caure, als somriures que esclaten en rialles, afirmar que ets forta i ets sents dèbil, petita i insegura, valenta i gegant a la vegada, tot depèn de la situació.

Com monòlegs interiors de pensaments que m'envolten sense dir qui són, sense acabar de treure el cap del subconscient que agafa forma davant meu. Negar, negar què som i com som, voler ser diferents, voler créixer sense perdre autenticitat, voler seguir igual sense trair-nos, desitjar que tot fos com abans, que ell encara hi fos.

Absència i presència de tot i de mi mateixa. Temps de reflexions. No he desaperagut, segueixo aquí, però aquests últims dies he amagat el cap sota l'ala sense saber ben bé perquè.


Escales

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Confia en la teva força. La tens. Aprèn a descansar en moviment, com si anéssis damunt una barca: les onades no paren, el moviment tampoc, però tu aprens a dormir-hi i a descansar-hi. Restes en pau envoltada de la voràgine.I aquesta pau la tens dins teu.És evident perquè la transmeten els teus ulls.T'estimo molt!

Anònim ha dit...

D'això es tracta, una miqueta. Aturar-se, respirar, agafar embranzida i caminar fins que tornem a necessitar una mica més d'aire.
En un blog...O a la vida mateixa.

-- ha dit...

ups, me apunto esto de descansar en movimiento... me viene perfecto!

por cierto, la foto me ha recordado a una famosa excursión de Mallorca, la subida al massanella, las raices de los árboles forman una bonita escalera :) es totalmente onírico

RY ha dit...

A vegades s'ha de donar temps al temps perquè hi ha un temps per a cada cosa.

Anònim ha dit...

i per què no?

didac ha dit...

parece ke la primavera va haciendo de las suyas !!
a kuidarse y a axecarse
dieguito