03 de maig 2008

Pensaments inconexes

Els minuts s'escolen pel desguàs dels plats que encara queden per rentar. Els segons desapareixen entre les fulles mortes que jeuen al jardí. Sento la rentadora en marxa i la roba que crida per retrobar una nova llar dins d'un armari a mig fer.

Són les 11:55 d'un divendres de festa, d'aquells que decideixo gaudir de cada moment, de cada desig i vountat voluble, de tot allò que vull arribar fer i del que realment faig.

Necessitat de tenir un temps on pensar i fer, calma i acció, acció i calma. Entre el silenci dels murmuris de l'ordinador, algun gos que crida que també vol sortir, algun nen que juga en un dia festiu, un ocell que canta buscant parella. I tot allò que la meva ment dibuixa, que vol fer. Els plats, la roba, l'habitació que s'omple de mals endreços, les males herbes que creixen al jardí, la pinassa que hem adoptat dels veïns, el dinar, la múscia, les fotografies, les paraules escrites, els silencis disfressats, els pensaments buits, jo mateixa que navego per mars coneguts, endintsant-me dins els meus suspirs.

Pensaments inconexes que m'abracen.

5 comentaris:

Martha! ha dit...

La sensació de permere's fer el que vulgues en certs moments: a qui no li agrada?

cuida't!

Anònim ha dit...

Pensaments inconnexes per a dies per desconnectar. L’equilibri és total...

Joana ha dit...

I deixar fluir el temps, el pensament i les paraules!
Bon pont noieta!

Ignacio ha dit...

i pensaments inconnexes que són poesia pura ;D

Unknown ha dit...

Preciós!