22 de desembre 2013

A l'altra banda de l'objectiu

Quan vaig saber que en Bernat apareixeria a les nostres vides no em veia protagonitzant alguna de les fotografies que tant m'agradava fer de dones embarassades, les seves corbes i panxes creant una vida... 

Però finalment la il·lusió de tenir algun record d'aquests moments ha pogut més i avui m'he posat a l'altra banda de l'objectiu. Únicament aspirava a tenir quatre fotografies, una de la panxa, una altra amb el nom, alguna de més graciosa, una silueta... Res més. Però finalment hem estat tot el matí traginant trastos, no han parat de disparar, creativitat al poder i noves idees que passaven de la seva imaginació, al visor i que es convertien en una bona fotografia!

Exhausta, contenta i emocionada, em moro de ganes de veure el resultat de la seva feina, molts tresors amagats per descobrir.

Moltes gràcies Àlex i Ana!

Aquí us deixo un tastet de la sessió d'avui: "El nom".

"El nom" - Per Álex Gierecke i Ana Riu

4 comentaris:

XeXu ha dit...

Una foto força original, i és que la canalla sempre ho capgira tot, fins i tot quan encara no ha nascut. Per cert, moltes felicitats. Però ets conscient que tornar al blog i tenir cura d'en Bernat, quan neixi, no serà massa compatible?

Carme Fortià ha dit...

Gràcies!!!! I en certa manera, la meva especialitat és la incosciència i el creure que podré fer-ho tot...
Ja m'ho diuen els amics que en Bernat donarà un gir a la meva vida i que totes aquelles activitats que m'han acompanyat fins ara quedaran en segon terme... Però vaja, confio, confio en que les emocions que em desborden trobaran sortida en paraules i imatges que amb una mica de sort podré anar publicant. Però el temps dirà!!!

Barbollaire ha dit...

Aquest XeXu és l'alegria de l'horta!...
Jo espero veure't amb la motxilla de la màquina a l'esquena i en Bernat penjat al davant, endormiscat amb un somriure mentre sent el cor de sa mare i el clac! del mirall de la Nikon.

Potser no deixaràs de fer tooooootes les coses. En algunes, segurament, canviaràs paisatges per somriures, mirades...
O sigui, et tornaràs una especialista en retrats...
(Ps. regalat un parell de discos de 2o 3 teres, que fas pinta de mare-marassa i li faràs fotos per tot.. hehehehehhe)

Un petó

Carme Fortià ha dit...

I tant Barbollaire!! Jo m'hi veig ;)
Ja he anat practicant amb els nens de les amistats i alguns reportatges, a veure si publico algunes imatges! ;)