14 d’agost 2009

D'excursió per l'Alta Garrotxa


Feia temps que el meu germà m'ho deia. Agafem en Hiro i veniu amb en David i en Joel, que segur que gaudiran de l'excursió i del bany a les gorgues de la Riera de Sant Aniol. I així va ser. Dit i fet. Ens vam llevar d'hora per evitar el calor del migdia, calor que finalment vam ofegar sota les fredes aigües de rieres de muntanya (aigües per mi gelades, tot i estar en ple agost). Agafem el cotxe i fem la primera parada a Girona, recollim en Carles i en Hiro i tornem a la carretera fins a Sadernes. Carreguem les bosses a l'esquena i comencem a caminar... Us recomano la ruta!!! De Sadernes a Sant Aniol d'Aguja i acabant al Salt del Brull.

6 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

És una meravella d'excursió. Jo també la recomano. Em va encantar! la vaig fer fa un parell o tres d'estius.

Adriana Llongarriu Castanyer ha dit...

M'alegra llegir que t'has sentit a gust a la meva terra.
Vas triar la vall més fresca (i potser la més transitada) de l'Alta Garrotxa. Les gorgues que hi ha més amunt de Sant Aniol són meravelloses!

òscar ha dit...

el banyet que culmina l'excurssió fa una patxoca refrescant. especialment per algú (jo mateix, mira per ón!) que s'està banyant cada dia en les caldosses aigues d'una costa brava força farçida de gent.

David Montilla ha dit...

I tant que era fresca la vall... i l'aigua, ufff, era gelada, però sentava molt bé després de la caminada.

Joana ha dit...

Qunats records de la meva terra! De joveneta hi anava a acampar i sí ens banyàvem.....
El lloc és un dels indrets garrotxins més bonics!

Núria Pujolàs ha dit...

Hola bonica...vaig fer aquesta excursió fa un parell d'anys i va ser magnífica...en tinc bons records...Però, a més, els dies 10-11 i 12 d'agost hem estat amb la família a l'Alta Garrotxa...concretament a Oix...Quina casualitat!