02 d’octubre 2007

pàgines en blanc en blancRecords de temps passats. Cada cançó em transporta a altres moments, quan cantava tancada en aquella habitació interior, quan entrava a l'habitació de la meva germana gran, encenent la minicadena i escoltant aquelles veus amb qui vaig créixer i aprendre a somiar.

Cançons d'amor i guerra, cançons de pau i odi, cançons que potser encara no entenia i que amb el temps m'han anat captivant cada cop més, m'han omplert els ulls de llàgrimes en moments difícils, o m'han fet somriure en dies en què la melangia m'ha sorprès trucant a la porta de casa.

jo omplo pàgines en blanc en blanc pàgines en blanc amb el teu nom

Cada una de les paraules pren un significat diferent, s'impregna de diferents etapes de la meva vida, com una banda sonora que es repeteix als deu, als setze i als vint-i-quatre anys, quan lluny de tu omplia pàgines i pàgines en blanc amb el teu nom, per sentir-te més a prop, per fer del dolor de l'enyorança una cançó, unes paraules......amb el teu nom...

9 comentaris:

caterina ha dit...

Un gran grup el de Sau! Jo els vaig començar a escoltar massa tard perquè el boom del rock català em va agafar massa petita. Un gran cançó la de Perestroika i cantada per una gran veu, la del Carles Sabater ;D

Carme Rosanas ha dit...

Les cançons tenen un poder especial, ens arriben endins endins talment com els somnis, somiadora.

carme

Nosotras mismas ha dit...

Jo no tinc una cançó per a tot, però si que es veritat que en alguns fragments de la meva vida sona alguna melodia.

Petons

Putas y Princesas ha dit...

És increible el poder de la música, et transporta a realitats pasades, va emergir la memòria. Moltes vegades és agradabe, d'altres fa mal.

Petons guapíssima

mossèn ha dit...

les cançons ens acompanyen a tot arreu ... curiós, però cert !!! ... salut

triLLina ha dit...

Increïble, per molt que passin els anys sau segueix posant-me la pell de gallina.

iruNa ha dit...

És preciosa la cançó... i tens raó, cada melodia, cada lletra, ens acompanya durant diferents etapes de la nostra vida. però hi ha cançons que perduren en el temps, que sempre són allà, compartint cada instant, cada sentiment i sensació. Aquestes són les grans cançons!!!
una abraçada!!

Ferran Genis Traveria ha dit...

Bo el bloc, m'agrada! Passa pel meu, i mira si t'interessa: http://ferrangenis.blogspot.es
T'he trobat remanan el bloc d'un amic.

Ferran Genis Traveria ha dit...

Ineressant el bloc. Passa pel meu, potser t'interessa.
http://ferrangenis.blogspot.com
El teu el seguiré de prop.