01 d’octubre 2007

Son...Son...

Les parpelles pesen i lluiten per poder aclucar-se de nou. No sé com ho fan tots els rostres que m'envolten per mantenir-se en aquest món i no deixar-se portar, de la mà dels somnis, a d'altres contrades, de ben segur més càlides i boniques que aquest matí de dilluns que sembla despertar.

Deu ser la falta de pràctica... Primer varen venir les vacances, després la reincorporació al món laboral i de cop, després de vint dies, quan encara l'estrés no havia arribat a trucar a la porta, ja estava una altra volta a casa, gaudint d'un apèndix extirpat i del món quotidià banyat per la tranquil·litat de qui se sap estimat.

Al so de The Devlins intento espantar la son, han estat tres setmanes de comoditat i avui tornes a la vida real... La cicatriu sembla que ja es queixa, deu ser que encara no havia conegut el despertar a la llum de la lluna i les estrelles, dins l'olor d'un poble que, volent ser ciutat, té l'aroma dels camps que tant m'agrada.

El tren ja arriba.

Bona nit, de nou.

(en una estació de tren, amb poca llum i molta son, a les 06:38 d'un dilluns de tornada)

7 comentaris:

mariona. ha dit...

una mica sensacions paraleles aquest text...


ha anat bé el primer dia?

Carme Fortià ha dit...

Doncs sí, es podria dir que si! La tornada a la feina porta amb ella retrobar els rostres amics, que també s'han trobat a faltar!

Aliiasa ha dit...

Sempre és dur tornar després d'unes vacances (per llargues o curtes que siguin), però com tu dius també té les seves coses bones...
Una abraçada que espero que et doni moltes forces per aquesta tornada!

Carquinyol ha dit...

Poc a poc t'aniràs acostumant... quin remei no ?

Jo crec que els rostes que t'envoltaven de fet es deixen emportar, el que passa és que ho dissimulen prou bé !! ;)

aina ha dit...

doncs jo encara estic buscant la meva rutina... però la teva em sona bastant ;) ànims!

El submarí terrestre ha dit...

Allò que té de bo la rutina és que t'hi acostumes... Vés que per això no li diguin rutina...

Tals ha dit...

Uf..a les 6:30 del matí jo no sóc persona eh! però vaja, si el primer dia el portes bé doncsja està bé, després la rutina ja va posant cada cosa al seu lloc. Un petó, maca!