29 de novembre 2007

Èpoques de canvi

Em sento agraïda, emocionada, sensible, preparada, encoratjada, il·lusionada... En alguns moments, em puc arribar a desbordar de tant sentir. En altres moments, em puc arribar a empetitir fins a tornar a ser aquella nena de vuit anys que lluitava contra titans. En menys, em puc arribar a estressar, perquè el remolí sembla que ha avançat fins arribar a casa, i encara no veig on els vens huracanats han deixat cada cosa.

Encara no es fan paleses, però les noves oportunitats comencen a notar-se en l'ambient carregat d'emocions. Les noves il·lusions em fan retrobar vells camins de lectures, d'aprenentatge, de reptes a assolir.

Nous cims per escalar, per meravellar-me del camí i impregnar-me de tota la seva riquesa.

Em sento agraïda, emocionada, sensible, preparada, encoratjada, il·lusionada... En alguns moments, em sembla que estic sobrevolant un món completament desconegut, però on hi puc arribar a veure un lloc per mi. Les seves escoles són grans i estan plenes de secrets per ser desvetllats, de paraules per ser dites, de somnis per realitzar.

Gràcies. Gràcies per creure en mi, per lluitar per mi. Gràcies per donar-me aquesta oportunitat. Gràcies per estar al meu costat. Gràcies per entendre'm. Gràcies per recolzar-me. Gràcies pels vostres somriures, per les vostres rialles, per les vostres paraules que fan que el dia a dia sigui molt més que una sèrie de moments encadenats. No és només un nou repte, una nova tasca, una nova responsabilitat; és la possibilitat de seguir creixent com a persona. Gràcies a totes aquelles persones que ho feu possible.

Em sento agraïda, emocionada, sensible, preparada, encoratjada, il·lusionada. I sobretot, em sento feliç.

9 comentaris:

Jo Mateix ha dit...

Bé, davant aquest estat d'optimisme, de vitalitat i de jovialitat, només puc dir-te felicitats! i que duri!

iruNa ha dit...

Ostres Carme... que bé! no saps com envejo aquest estat que descrius. Ara aprofita aquesta descàrrega d'energia i gaudeix al màxim del que la vida et depara, que de ben segur que són coses molt bones.. i què coi, que t'ho mereixes!! ja tindrem temps de tornar a fer-nos petites.. no? Ara toca viure, crèixer i ser feliç!!!
una abraçada!

Albert_stk ha dit...

La vida és disfruta de veritat amb tanta energia i ganes de lluitar.

Gulchenruz ha dit...

Me'n alegro, perquè el més important de tot es que siguis feliç. La viad es gaudeix a cada moment, només cal trobar la part positiva.
Des d'aquí espero que els molts que et mirem i et omentem aportem el nostre petit gra de sorra.

rosa ha dit...

això és important tenir il.lusions i sentir-se emb forces...endavant preciosa

Carme Rosanas ha dit...

Quina sort, que et puguis sentir així. Feliç, i plena de vida i d'il·lusions. Jo també dic com jomateix: que duri força aquesta empenta i energia renovada. Petons bonica.

Jesús M. Tibau ha dit...

Gràcies a tu per obrir-nos aquesta finestreta al teu dintre.

mossèn ha dit...

aixi sigui ... salut

robelfu ha dit...

aixi dona gust, noia quina força.
un peto