06 de novembre 2007

Flames eternes

Música... Em transporta a móns interiors, em fa navegar a indrets recòndits que desconeixia. O em condueix cap als llocs que creia desaperaguts, mostrant-me rostres oblidats. O em fa somiar. O em fa perdre'm en cada una de les seves notes o de les seves paraules.

No podria viure sense la música.

I ara estic contenta, perquè a poc a poc vaig entenent més paraules que fins aquest nou curs havien quedat barrades amb pany i clau, amagades als meus ulls dins de diccionaris de llengües desconegudes.

El dissabte va ser un dia com un altre. Però va ser un dia especial. Una cançò que havia escoltat en altres temps, que de tant en quan se sent a la ràdio, una cançò que vaig poder sentir dins meu, a través de la seva música i de les seves paraules... És bonic saber què diu, saber què signifiquen els mots que acompanyen les melodies. Només per aquests moments, el sacrifici d'allargar la setmana fins el dissabte al matí, per fer un curs d'anglès, val la pena!

Podríem dir que em vaig sentir com si "sun shines through the rain", encara que fet i fet, el sol brillava des de les vuit del matí!


6 comentaris:

rosa ha dit...

escoltant aquesta música pots volar,saltar,estimar,gaudir,riure,fer l'amor,tocar,córrer i sobretot viure.

mossèn ha dit...

sí, la música tot un món de ... salut

Patry ha dit...

abans m'agradava més la música que no avui, i això que he estat component de grups de rock, però el món musical me va agobiar tant i tant.... que encara que som vicepresidenta d'una associació musical.. t'he jur que me vaig oblidar de l'esperit musical més bàsic....

ara m'estic recuperant però encara podria gaudir més... perquè abans m'ho passava beníssim.. i ara ja no tant...

Jesús M. Tibau ha dit...

La música ens fa viatjar per móns fantàstics i misteriosos: el nostre interior.

albert_stk ha dit...

Quan estàs fotut la musica relaxa i em fa sentir bé oblidant els problemes durant una petita estona.

francesc ha dit...

Crec que tant en els bons moments com en els dolents, sempre ens sacseja i altera tot tipus d'emocions!!