26 de novembre 2007

Curiositats


It's relaxing to go out with my ex-wife because she already knows I'm an idiot.

Warren Thomas, American writer.

Aquest matí estava al tren, aprofitant d'aquests temps perduts entre viatges a la vida quotidiana. Més que temps perduts, serien com universos paral·lels on decideixo somiar, dormir, llegir, ser jo mateixa o ser una altra persona... I a vegades, els aprofito fent allò que el temps deixa abandonat per qualsevol altre moment millor. Com per exemple: anglès.

Aquest matí estava al tren i he decidit avançar aquells exercicis que dissabte hauré de dur fets a classe, quan he descobert una frase que ha despertat la meva curiositat. Quantes històries es podrien amagar darrere aquestes paraules?

8 comentaris:

Gulchenruz ha dit...

Si algú m'ho tradueix li explicaré una d'aquestes històries que amaga aquesta frase.

josepmanel ha dit...

És una tranquil·litat curiosa això d’anar amb algú del que ja no pots esperar res, perquè res no pots esperar, que ha perdut la seua capacitat de sorprendre’ns.

rosa ha dit...

gràcies per la traducció josepmanel...i fa que pensar hi ha vegades en la vida que algú a qui estimes ja no et sorprèn i llavors que has de fer?

robelfu ha dit...

Jo crec que mai es coneix a fons a una persona .
t'asseguro que per molt que la coneguis , sempre et pot sorprendre.

Gulchenruz ha dit...

Els únics en qui pots confiar, recolzar-te i esperar-ne respostes positives son els teus pares, del altres no n'esperis res, es millor, si després et dónen sense haver-ho esperat encara et fa més il·lusió.

Putas y Princesas ha dit...

una frase divertida. petons guapa. llegir-te sempre es pensar

Carme Fortià ha dit...

No sé si la traducció literal servirà d'ajuda a algú, a hores d'ara (perdoneu no haver-la posat!): "és relaxat sortir amb la meva ex-dona perquè ella ja sap que sóc un idiota".

No sabria cap a quin costat decantar-me, sobre les capacitats que tenen les persones de sorprendre'ns... El que sí que no veig gaire clar és que de les úniques persones que ens podem refiar són dels pares... Suposo que tot depen de la família!

Anònim ha dit...

La única persona que ens coneix de veritat és un mateix.
La resta, etiquetes, secrets, cartells de "Compre" per a veure is algú es queda amb el producte...