12 de gener 2008

Scheisse...A vegades se sentia com si els seus braços fossin conduïts per una mena de fils invisibles, com si no fos ell qui manés aquella manera de fer tant insòlita que li semblava original.

Tenia la sensació que hi havia algun ésser capriciós que jugava a ser un déu omnipotent inexistent i feia de la seva vida un videojoc estúpid i sense sentit.

Potser només era una manera d'excloure's de tota responsabilitat sobre els seus actes, potser només eren vagues sensacions que arribaven en dies grisos i enfosquits per la rutina, potser només eren excuses difuses per sentir-se millor o potser era una realitat irrefutable.

Fos com fos, aquell dia no havia aconseguit frenar a temps i ara intentava buscar a les palpentes una segona oportunitat per poder sortir d'un cotxe a punt d'incendiar-se i aixecar-se d'aquell llit entre parets blanques.

5 comentaris:

Carme Fortià ha dit...

Scheisse és en alemany una paraula força escatològica que sovint fem servir tots en qualsevol idioma quan alguna cosa no va bé... Merda! Ja se m'ha escapat!

Malka ha dit...

Aquesta semana doncs he dit molts cops aquesta paraula!Per cert, és fictici??que ja saps que jo sempre m'espanto, per si de cas...

Anònim ha dit...

Ostres!

Espero que la partida encara duri...i que quedin moltes vides!

Salutacions!

Anònim ha dit...

Sóc el visitant anònim, almenys de moment, número 4975. I és que el motiu de la meva visita és fortuït; buscava quelcom relacionat amb el meu cognom patern, Cànoves, com el poble. El poble de Cànoves on vius tu, Carme "La cabra boja"! Avui m'has alegrat el dia! Genial!!!

Carme ha dit...

No sempre tenim segones oportunitats, més ens val no desaprofitar la primera. Una història ben escrita i alliçonadora.