31 de gener 2008

Curiositats

L'Anna Tarambana, en un post ben trobat de "Es traspassa bloc", va deixar veure ja fa uns mesos la xifra en què es valorava el seu bloc. Ai las!, que diria una amiga, he tingut curiositat i no ho he pogut evitar.

Si la valoració del bloc es tornés material... doncs... potser podríem tenir un altre cop un inici de mes, sense estar preocupats per les factures que no paren d'aparèixer com per art de màgia! O potser podríem anar de vacances, o potser, no sé... Potser podríem aplanar el jardí per poder posar-hi una piscina d'aquestes de plàstic per l'estiu vinent (vaja decepció aquest estiu, tant pels petits com pels grans!, l'aigua de la piscina pujava torta i regava el jardí...). O potser després d'haver tret l'estocat de les parets del menjador i haver-lo deixat llis llis (o alguna cosa similar a llis) podríem arribar a canviar les finestrese de fusta vella per unes d'alumini, no?

Això ja sembla el conte d'una noia que anava somiant quan va entrebencar-se i tota la seva moneda de canvi se'n va anar a n'orris.

El que més cal dir, no obstant, seria allò de "ell mai no ho faria". I si fossin els blocs qui donessin preu als seus amos? Per mi no en donarien ni cinc! I menys després d'aquests cruiximents fruit de pintar sostres, parets i escales!

Però tornant a ser jo mateixa... No sé si ho podria fer, després de les alegries, les persones conegudes, els comentaris que et fan somiar i somriure, després de tantes estones compartides no crec que me'n pogués desprendre...My blog is worth $31,049.70.
How much is your blog worth?

4 comentaris:

Montserrat ha dit...

uiii no, no..... no t'endesprenguis pas... ;-)

Núria ha dit...

No t'has de desprendre del teu bloc, és maquíssim. Jo tampoc ho faria del meu, no per la qualitat, que no en té, sinó perquè m'ha portat moltes sorpreses agradables.

Núria ha dit...

No t'has de desprendre del teu bloc, és maquíssim. Jo tampoc ho faria del meu, no per la qualitat, que no en té, sinó perquè m'ha portat moltes sorpreses agradables.

Albert_stk ha dit...

Això és molta pasta!
Hi ha una web que et representa el blog com una planta
http://csugrue.com/organicHTML/flash/

comparteix amb...