05 de setembre 2008

Una crep de xocolata

Havia d'anar a comprar. La llista era llarga: carnisseria, peixateria, fruites i verdures i al súper pel demés. Era dimarts de mitjans de mes, el sol escalfava els carrers i feia mandrejar els matiners que estaven estirats al sofà, ja se sap, la migdiada.

Va sortir amb el carret i la llista de la compra. Havia de seguir aquella dieta que un amic i metge li havia recomanat. Educar els seus hàbits, crear-los, acostumar-se. Dieta personalitzada, tallada a mesura, com un modista que fa una americana. Podia menjar de tot. Quasi. Evidentment hi hauria d'haver sacrificis, grans sacrificis. Havia tatxat de la llista totes les paraules relacionades amb xocolata, xocolata i xocolata.

Havia d'anar a comprar i va sortir amb el carret i la llista. L'omplí d'aliments sans i de qualitat (si havia de menjar poc, més valia menjar bé i que els àpats fossin un petit festí degustatiu).

Mes rere mes s'acostumà a deixar els súpers, anar al mercat i a la peixateria i carnisseria del barri. Oblidà la seva gran amant i educà els seus propis hàbits.

Però aquell agost no podia deixar de pensar en una crep de xocolata. Una crep de xocolata, nutella, nocilla, ben dolça i farcida, empalagosament bona. Aquella tarda sortí a comprar. Decidí concedir-se un caprici i el primer lloc on es dirigí era la cafeteria del costat de la biblioteca, on feien les millors creps del poble. Amb la boca aigualida li caigué l'ànima als peus: "Tancat per vacances".

8 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

És que sempre t'ha de fotre d'una manera o altra!

Eli ha dit...

Aixxx....
El podria haver escrit jo aquest escrit...
Tanta limitació..... i al final.... quan et concedeixes el capritxx... bufffff.. quina mala sort!

;-)

^____^ ha dit...

aixó se resumeix en un... "porque yo lo valgo" xD

Malka ha dit...

jajajajaja! La wii fit t'ho agraïra, que s'esforça molt, la pobra! A veure què et passa avui de surrealista!

Laia ha dit...

Això és un complot amb tota regla! res noia, a fer-se-les casolanes (encara que mai acaben de quedar igual), que no et pots quedar així!

Efrem ha dit...

Ahahah solen passar aquestes malesjugades! Jo per sort em conformo amb menys, ara, quan estic d'examens (actualment) no baixo d'una tableta de negra al dia :PPPPPP!!!!!!!!!

Carme ha dit...

Aaaaiiiix! Quina ràbia, nena...

Ah! però es pot sobreviure sense xocolata, ni que sigui un parell de setmanes? És tota una notícia!

ddriver ha dit...

ostres !!m han entrat ganes a mi i tot d una creps,ara que surto en buscare alguna