21 de setembre 2008

Transports

Si tingués un carnet de cupons per anar enganxant-hi els diferents transports que en aquests últims dies he agafat, crec que em mereixeria un regal segur per la rapidesa d'haver-lo emplenat.
Comencem la història sortint de la feina: ferrocarril, tren, avió (1ª part), autobús, avió (2ª part), autobús, taxi tuc-tuc, tren dormitori, autobús, vaixell i finalment moto llogada. Només em falta la bicicleta i el patinet!

Posem que a les 10h del matí del dissabte (hora tailandesa) per fi arribava al bungalow de ma germana; em sentia bruta, pudenta, amb la roba que caminava i una necessitat de dutxa d'aquelles que feia anys que no sentia... Un viatge iniciat el dijous a les 15.30h a l'aeroport, 43h!!! Es diu ràpid... Si, si, i hi podem restar les 5h de diferència horària actual... això fan 38h passant per dues nits de dormir en avió i en trens.

De Bangkok a Chumpon

1 comentari:

Carme ha dit...

Dona, però quan te'n vas tant lluny, ja se sap! Ara que fa gràcia veure-ho tot escrit una cosa darrere l'altra... atabala una mica. I jo sense moure'm de casa!

comparteix amb...