10 de novembre 2008

Una àguila a les mans

Últimament somio molt. Va pensar. Diuen que sempre somiem, però que no sempre recordem els nostres somnis. També hi ha qui diu, que els somnis tenen les seves veritats amagades rere d'ells. Veritats, interpretacions, significats ocults o males jugades del subconscient. Vés a saber!
Aquesta nit m'he despertat recordant una escena del meu somni. Com un lleuger curtmetratge de durada escassa i intensa. Em veia a mi mateixa, caminant per un sender tancat però obert al bosc; com si fos una cova boscosa oberta als capricis del cel. Era fosc, o potser eren les branques dels arbres que no hi deixaven passar la llum, era fosc i caminava, endavant, amb alguna persona de rostre indesxifrable al meu costat. Duia una mena de ceptre a la mà dreta, el braç mig arronsat, el ceptre vertical, la mirada endavant.
I de sobte arribava una àguila, restant sobre la meva mà dreta, dalt del ceptre, tranquil·la, com si esperés alguna senyal per part meva, com si em conegués. I tornava a marxar per tornar al meu costat poc després. I jo la mirava, i no entenia res.

I ella la mirava, atònita, en mig del somni de boscos tancats i àguiles a les mans, rostres ocults i significats perduts. Somnis, somnis que la feien despertar entre intrigada i tranquil·la, en pau.


8 comentaris:

Núria ha dit...

Un somni ple de la majestuositat de l'àliga. Una intriga segurament tant plena de bellesa com de literatura.

Malketa ha dit...

Qui diu el que és la realitat? El somni, el dia a dia? Aquest somni diu molt de tu. A mi em diu molt de tu. Saps que les campanetes a les cases i als blogs espanten les males energies?jeje

Super Coco ha dit...

Home, diuen que es durant el somni que el cervell resol els problemas que no pot resoldre o comprendre al cap del dia. també hi ha gent que diu que els somnis tenen significat ocult, si haguesis somiat amb un aliga amb una serp al vec t'hauria dit "funda mejico", pero no es el cas. Segons diuen, somiar amb un aliga posada a sobre teu vol dir que aconseguiras els teus desitjos i ambicions; Sostener un cetro, significa un ascenso o un puesto honorable. Osease, que al parecer te van a dar ese ascenso soñado, y eso que no nos havias comentado nada.

Carme Fortià ha dit...

Carai super coco!!! Quines interpretacions! Doncs si això ha de significar seguir amb l'estrés del dia a dia, què vols que et digui... els regalo el ceptre!

Malketa ha dit...

Vull una campaneta!!!!

Malketa ha dit...

Miro la pàgina i em surt en JAPONESO.

Doctor ha dit...

I si el somni ja fos part del passat, i si ja haguèssis tingut l'ascens, però no fos laboral sinó emocional?

T'he deixat feina al meu bloc. Salutacions.

yuna ha dit...

Cada somni té la interpretació que li vulguis donar... jo, avui, també n'he tingut un que no para de fer-me rumiar...

petó*