06 de novembre 2008

Coses que encara he de fer

Sempre hi ha coses que deixes de banda sense saber ben bé per què. Ho defuges dia rere dia, mes rere mes, intuïnt motius, construint justificacions, mirant a altres horitzons.

Coses que encara he de fer.

Encara t'he de venir a veure. Fa més d'un any que has marxat, fa més d'un any que et penso, que t'enyoro, que et parlo, que et dic adéu. Però des d'aquell dia encara no he vingut. I vull venir, i no vull a la vegada. I falta temps però no el busco sota les pedres. Sempre es queda en aquella llista de pendents.

Encara t'he de donar les gràcies. D'aquí poc farà un any i tant sols he actuat amb els gestos i fets, el millor que he pogut, intentant sempre demostrar-te que sóc digne de la confiança que em vas donar. I crec que ho he fet. Però encara no t'he donat les gràcies.

Són coses que encara he de fer i que, sincerament, no sé quan seré capaç de fer.

Petites i grans a la vegada, senzilles i difícils, tant difícils...

4 comentaris:

Isadora ha dit...

Sí, fa molt temps que has de venir-me a veure i estic molt ofesa, però ara t'he encarregat una missió i ja et perdonaré.;-P Ja sé que no parles de mi, m'imagino de qui, però com que sempre que penso saber què vols dir la cago...Millor no pensar. Un petonàs! A veure si t'en surts amb el que t'he encomanat.

josepmanel ha dit...

Sempre hi ha coses pendents. És el que té el viure, que va dictant-te llistes interminables i aclaparadores de coses essencials que cal fer abans el temps no tanque definitivament les portes. I anem cercant l'equilibri entre les coses que toquem i els desitjos no realitzats...

Montserrat ha dit...

No pensis que es tan dificil!!! nomes t'has de tirar a la piscina confiant que, de ben segur, ell la tindra plena per tu

- assumpta - ha dit...

No t'ho pensis més, com més temps pitjor. Desprès et sentirás molt millor. Anims !

comparteix amb...