17 de desembre 2007

Be water, my friend

"El agua da un ejemplo... Fluye y fluye y rellena todos los lugares por donde pasa... no retrocede ante ningún peligro... y nada le hacer perder su índole propia y esencial. En todas las circunstancias permanece leal a sí misma. Así la veracidad hace que en circunstancias difíciles uno perciba interiormente, con el corazón, el fondo de la situación. Y una vez que se ha llegado a ser interiormente dueño de una situación, fácilmente se logrará por sí mismo que las acciones exteriores se vean acompañadas por el éxito."

I CHING, libro de las mutaciones.

10 comentaris:

Carme Fortià ha dit...

M'agradaria ser com l'aigua...

mossèn ha dit...

quin llibre més pesat ... per no dir ... merda !!! ... salut

Aliiasa ha dit...

Jo vull ser aigua!! Jeje.

Una abraçada!

Jo Mateix ha dit...

Està bé, però has pensat que l'aigua que ens passa pel davant ja l'hem vista prou, i que té per costum d'anar cap avall i mai cap amunt?
"Plorava l'Amic i deia: _Quan cessaran les tenebres al món, per tal que cessin els camins infernals? I l'AIGUA, que té per costum de córrer cap avall, quan serà l'hora que tingui natura de pujar cap amunt?" (Ramon Llull: Llibre d'Amic i Amat)

Carme ha dit...

Fer les coses fàcils... anar avall com l'aigua. Mai amunt perquè és impossible. No serà que a vegades ens proposem coses massa impossibles i per això no som com l'aigua?

Gulchenruz ha dit...

By me, my friend.

rosa ha dit...

potser l'aigua és covard?
sempre avall i escapolint-se per tot arreu, amagant-se i tornant a surtir.

robelfu ha dit...

L'aigua pot fluir… o pot copejar.
pot ser molt dolça o molt salada.
bruta o transparen.

Anònim ha dit...

Es poden dir tantes coses... L’aigua no té personalitat donat que adopta qualsevol forma. És inconstant, donat que s’esmuny de moltes superfícies. La seua ira és destructiva... Però malgrat el que diem d’ella sempre ens serà vital. Com l’amor, pot adoptar qualsevol forma, potser inconstant, esmunyir-se’n de les mans, la seua absència és destructiva...

Ignacio ha dit...

i l'aigua és vida, my friends...

sense l'aigua dels rius i canals no viuriem...