22 d’octubre 2008

Lectures que et transporten...

"El patio de luces"

No era más que un rectángulo de 15 metros por 12 metros, pero la vida y el trasiego que soportaba era comparable a la rambla de la ciudad.

Los cordelajes. Los desagües de aguas pluviales del terrado. La canalización del gas que alimentaba las cocinas y calderas del edificio; los olores la comida, unidos a los humos de la fritanga de la vecina del 2º 3ª, que ahumaba la ropa del tercer, cuarto y quinto piso. El traqueteo de las lavadoras repicando con su tambor de hojalata, y los canarios del 5º 3ª que trinaban cuando los rayos de sol se colaban por la techumbre de uralita verde.

(...)

Paraules que et condueixen al magnífic univers d'una realitat tranquil·la i propera. Paraules que et condueixen olors, colors, miratges, somriures davant de l'avi mirant el tanga o la prostituta... Seguiu llegint. Un bon somiador descobert entre relats i poemes.

Radiografías Neuronales

De ben segur, recomanat!

4 comentaris:

Super Coco ha dit...

Que bonito,

Recuerdos de una vida pasada, cuando todos nos juntavamos a ver la tele en casa del unico vecino que tenia, jugavamos al balón en la calle y espiavamos a la fresca de la vecina, que alguna vez se le veia una puntilla del brasier.

¿Aùn queda alguna luz que penetre en la urdimbre de penumbra de la vida consumista?

Isadora ha dit...

Holaaaaaaaaaaaa!Què tal? M'he canviat el nom però segueixo sent jo! Sembla que he ressucitat! Isadora? Sí, la Duncan. Una dona que va revolucionar el món de la dansa. Realment preciós tot el què escriu el noi dels raigs X. Em pregunto com es diu, igual que el SuperCoco. Hasta aquí puedo leer! Bon cap de setmana!

Doctor ha dit...

Moltes gràcies somiadora, tot un honor sortir relatat en el teu bloc.

Alex ha dit...

...un molt bon text, si senyor...
...a vegades, la vida et posa per davant petites joies que, per bén amagades, corren el perill de quedar ocultes per sempre...
...per sort, el destí de les persones, juganer com és, finalment ens porta al lloc i moment adequat per treure el nostre talent...

Kisses!

comparteix amb...