11 d’abril 2008

Comiats


Somriu. Somriu perquè sap que era el millor que podia passar. Somriu perquè sap que tindrà nous camins a descobrir, nous projectes, nous propòsits, noves cimes, nous regnes a conquerir. Somriu perquè sap que ha descobert una drecera que condueix a un camí on la vida li podrà oferir molt.

Somriu.

Però també plora. Plora perquè els canvis també poden significar trencaments. Un present que deixa de ser present per esdevenir passat inmediat, només palpable en els records de qui evoqui una època convertida en pols. Plora perquè deixarà un buit rere seu que cap altre somriure podrà emplenar, perquè un carisme, una estrella, un somriure, perquè res no podrà substituir la brisa fresca que l'acompanya allà on va.

Somriu perquè sabia que tenia un tresor entre les mans. Perquè sabia que no trigarien massa en descobrir que la seva llum il·luminaria altres terres amb tanta força. Somriu perquè sap que tot li anirà bé.

Però és difícil no posar-se trista quan s'ha de dir un adéu; els comiats sempre són amargs.

Torna a somriure pensant en tots els moments viscuts. Dos anys i tres mesos, dia a dia, colze amb colze. Dos anys de complicitats, de queixes i d'alegries, de cafès, de kits kats, de consultes i d'operacions, de queixes sobre clients maleducats, de mails, de targetes, de patates ondulades matutano... Dos anys i tres mesos de somriures que cap comiat no aconseguirà esborrar.

Molta sort companya!

7 comentaris:

Zololkis ha dit...

See Please Here

Patry ha dit...

se podría decir que los contrarios no tienen significado sin su diferencia :)

Anna i Lluís ha dit...

Si passes pel meu bloc hi trobaràs un petit obsequi!

Malka ha dit...

Molta sort!

Alex ha dit...

La paraula adéu em sobra al diccionari...
M'agrada més pensar en un FINS ARA!

Núria ha dit...

Un bonic escrit ple de nostàlgia d'un immediat que s'acomiada i de records que perviuran

TV de LCD ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de LCD, I hope you enjoy. The address is http://tv-lcd.blogspot.com. A hug.

comparteix amb...