05 de gener 2014

"L'elecció del nom" - Història d'una sèrie fotogràfica I

Molts ja coneixeu la meva passió per la fotografia, però generalment he estat jo la que s'ha amagat darrera la càmera, essent poques vegades l'element central que l'objectiu i el fotògraf ha de capturar.

Però el tenir en Bernat dins meu i l'haver fet ja varis reportatges de dones embarassades em van fer desitjar guardar també un petit record de tot aquest moment. L'Àlex i l'Ana van ser els fotògrafs que han fet possible aquests moments i tot just ara començo a veure. Els tres hem participat en les idees de fotografies, el muntatge i finalment jo me n'encarrego de la selecció i el revelat digital de les fotografies que vam fer el dia 22 de desembre del 2013.

L'elecció del nom


Una de les idees que em van venir de veure altres fotografies sobre embaràs i dones embarassades per internet era capturar l'elecció del nom d'en Bernat en una imatge. Finalment, després de 51 fotografies fetes, unes 15 editades, he acabat fent aquesta elecció de 7 imatges... Ara no sabria com seguir amb la selecció per quedar-me'n un parell o tres, s'accepten suggerències!
2 comentaris:

XeXu ha dit...

A mi em sembla que la tria és clara, la vas fer tu mateixa! Ja ens havies ensenyat una foto, i jo crec que és la més explicativa, la que se't veu tota tu estirada amb la panxota, assenyalant el nom de Bernat, mentre que es veuen els altres noms tatxats. A mi em sembla que és la que transmet més.

Carme Fortià ha dit...

Gràcies Xexu!!! Cert que havia fet una primera elecció ràpida quan encara no les tenia totes i editada amb un programa que generalment no utilitzo ;)